Nu söker vi vår nästa stjärna

Nu söker vi vår nästa stjärna

Vill du göra skillnad på riktigt? 


FBE Konsult söker nu en
 

Kundansvarig konsult 

 

Är du en driven, lösningsfokuserad och självgående person med ett genuint intresse för människor? Kanske är du då vår nästa stjärna. 

Hos oss på FBE Konsult får du tillsammans med engagerade och utvecklingsfokuserade kollegor delta i arbetet med att utveckla och stötta organisationer, grupper och individer.  

Tillsammans med våra kunder gör vi skillnad på riktigt. 

  

Vad vi erbjuder dig  

FBE Konsult har under sina 30 verksamma år utvecklat ett unikt tjänsteutbud inom det drogförebyggande området, riktat till arbetslivet. Vi har en bred och stabil kundbas av arbetsgivare som vi framgångsrikt samarbetat med under lång tid. Ett arbete hos oss handlar till stor del om att förvalta och vårda befintliga kundrelationer och det goda renommé vi byggt upp. 

Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att upprätthålla en god och säker arbetsmiljö genom att förebygga och hantera missbruksrelaterad ohälsa. På daglig basis får du i detta arbete känna att du är med och gör skillnad på riktigt, för både organisation och individ.  

Du kommer vara del av ett litet och utvecklingsdrivet team med en stark värdegrund baserad på förtroende, bemötande och engagemang. En känsla av stolthet och meningsfullhet genomsyrar arbetsplatsen, där ett gäng trevliga och hälsomedvetna kollegor ser fram emot att lära känna dig och få ta del av din erfarenhet, kompetens och energi. 

På FBE Konsult har vi högt i tak, korta beslutsvägar och du har goda möjligheter att påverka arbetets utformning. 

 Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och friskvårdstimme samt en trygg tjänstepensionslösning. 

 Arbetsuppgifter  

  • Införsäljning av drogförebyggande tjänster till befintliga kunder samt nykundsbearbetning. 
  • Ansvar för kundavtal där du utifrån årsplaneringar tillsammans med kund planerar och följer upp deras kontinuerliga drogförebyggande arbete, bidrar till kundanpassade lösningar och deltar i utvecklingsarbeten utifrån största möjliga kundnytta. 
  • Ansvar för att självständigt planera och leverera tjänster till kund inom det drogförebyggande området. Detta kan avse ex. konsultation, workshops och utbildningsinsatser till medarbetare/chefer/HR.
  • Aktivt delta i FBE Konsults utvecklingsarbete avseende drogförebyggande tjänster. 
  • Ledarstöd och samordning vid rehabiliteringsuppdrag inom vår behandling. 
  • Ansvar för löpande publicering av material på FBEs sociala kanaler och hemsida samt utformning av textmaterial för externa utskick. 

 

Vad vi söker  

Kompetens
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och personalansvar och har arbetat med förebyggande arbetsmiljöarbete samt arbetslivsinriktad rehabilitering. Kanske har du tidigare arbetat inom företagshälsovård, beroendevård eller något liknande område. 

Erfarenhet av att sälja in tjänster, projekt eller liknande är ett stort plus. Som minimum ska säljuppdraget kännas självklart och bekvämt som en naturlig del av dina arbetsuppgifter hos oss. 

Utbildning eller god kunskap inom arbetsrätt är även det ett plus. 

Du har en god förmåga att förmedla dig i tal och skrift, förstår sociala medier och vet hur du använder dem till din fördel. 

  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor, som vill göra skillnad och jobba med förändringsprocesser. Du drivs av att hitta lösningar på komplexa situationer, är lyhörd och lösningsfokuserad samt van vid att tala inför grupper. 

Du trivs i en liten familjär arbetsgrupp samtidigt som du är trygg i uppgiften att etablera och underhålla kontakter och hellre spenderar tid ute hos kund än vid skrivbordet. 

Du är van att självständigt kunna planera och utföra arbetsuppgifter utifrån uppsatta mål samt är utåtriktad, nyfiken och har lätt för att skapa och upprätthålla relationer. 

Vi ser det som självklart att du har ett ödmjukt och icke-värderande förhållningssätt och är en prestigelös lagspelare.  

 

Vilka är vi? 

FBE konsult är ett kunskapsföretag inom skadligt bruk och beroende.
Vi har sedan 1992 erbjudit våra tjänster till arbetsgivare i syfte att förebygga, hantera och behandla alkohol-, drog- och spelproblematik i arbetslivet.  

Vi har kontor i Umeå och Skellefteå och goda samarbeten med flera underleverantörer för att komplettera vårt tjänsteutbud utifrån kundernas behov. 

Mer info om oss finner du på fbekonsult.se 

 

Övrigt om tjänsten 

Vi söker dig som vill jobba 75-100%. 

Du behöver ha B-körkort och tillgång till bil.  

Placeringsort är Umeå men resor och uppdrag på annan ort kan förekomma. Primärt inom Västerbotten samt Västernorrland.  

Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten när vi hittat vår nästa stjärna.  

Är det dig vi söker? Hör då av dig så snart möjligt för att inte missa chansen. 

Ansökan skickas till info@fbekonsult.se.
Vid frågor kontakta Britta From VD, 090-71 01 07 alt britta@fbekonsult.se