Välkommen till oss Elisabeth!

Välkommen till oss Elisabeth!

 

Det blir en hel del nyheter hos oss på FBE i höst. Med anledning av en ökad efterfrågan av våra tjänster  anställer vi nu ett par nya medarbetare och omorganiserar. Fler detaljer kommer vi berätta om efter semestern.

Det vi kan avslöja redan nu är att vi i augusti har glädjen att välkomna Elisabeth Wettainen till vårt team. Elisabeth kommer inneha rollen som organisationskonsult där hon bl.a. arbetar med rehabiliteringssamordning och ledarstöd i våra behandlingsuppdrag samt med arbetsplatsinriktade förebyggande tjänster.

Elisabeth har en gedigen erfarenhet som personalkonsult inom Umeå kommun, där hon arbetat med rehabilitering, arbetsmiljö och ledarstöd. Elisabeth är väl bekant med FBE Konsult sedan tidigare,  då samarbete varit aktuell under många år när FBE anlitats av Umeå kommun för beroenderehabilitering.

-Vi har haft ett mycket bra samarbete med Elisabet genom åren och det känns fantastiskt roligt att vi nu har förmånen att kunna anställa henne. Med hennes bredd och erfarenhet kommer hon vara en mycket värdefull resurs i arbetet med att bl.a. stötta ledare och organisation, säger Helena Lindgren, VD på FBE Konsult.

-Tidiga insatser, i syfte att förebygga sjukskrivning och stora konsekvenser för individ och organisation, är något jag alltid brunnit för. Det känns det väldigt roligt att nu få möjlighet att arbeta inom en organisation som lägger så stor vikt vid just förebyggande och tidiga insatser, säger Elisabeth.