Är du vår nya kollega?

Är du vår nya kollega?

Tillsammans med oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt!
Vi söker just nu två nya medarbetare:

  • Organisationskonsult
  • Leg. psykolog / leg. psykoterapeut

 

Organisationskonsult
Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra tjänster inom området alkohol- och drogrelaterad ohälsa i arbetslivet, med fokus på att förebygga och hantera skadligt bruk och beroende ur ett arbetsgivarperspektiv. Tjänsten innefattar bl.a. införsäljning, kundansvar, kommunikation, ansvar för planering och genomförande av våra drogförebyggande tjänster samt samordning och ledarstöd vid rehabiliteringsuppdrag.

Vi tror att du har en beteendevetenskaplig grundutbildning eller likvärdig kompetens samt har god förmåga att vårda befintliga kundrelationer och att skapa nya. Du har ett stort eget driv, är strukturerad och trivs med varierade arbetsuppgifter. Vi tror att du har erfarenhet av att projektleda grupper och coacha ledare.

 

Leg. psykolog/ leg. psykoterapeut
Vi söker dig som vill komplettera vårt team av behandlare inom arbetslivsinriktad rehabilitering, med fokus på beroende och psykisk ohälsa. Du kommer att arbeta i samverkan med alkohol-och drogterapeuter, läkare och beteendevetare. Utifrån de utredningar som genomförs initialt vid varje klientuppdrag matchar vi adekvat insats utifrån individens behov. Vår behandling är baserad på KBT och Motiverande samtal och detta är något du har kompetens inom och erfarenhet av i kliniskt arbete.

Du har ett genuint engagemang för beroendefrågor och erfarenhet av arbete inom området. Som person har du en humanistisk människosyn, är engagerad, strukturerad och har en god förmåga att samverka och kommunicera i tal och skrift med externa aktörer och uppdragsgivare.

 

Övrig info
Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet, att du delar vår värdegrund samt brinner för att göra skillnad inom både individ-, organisations och samhällsperspektiv.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är den 28/2.

Du söker tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till helena@fbekonsult.se.